Dr Fortuno og de ekstravagante tilfeldige belønningene
3.0/5

Dr Fortuno og de ekstravagante tilfeldige belønningene

Home » Dr Fortuno

Dette spillet er for deg hvis du…
Dr Fortuno har en gratisspinnrunde med ulike funksjoner som tildeles tilfeldig i starten av runden, og automaten passer derfor deg som liker spill med variasjon. Det er også noe hente for de som liker storgevinster ettersom automaten har en jackpot på 4 millioner. Du bør revurdere automaten om du foretrekker landskapsmodus når du spiller på mobilen da den kun er ordentlig optimalisert for spill i portrettmodus.

Fordeler
 • 4 000 000 kr i jackpot
 • Stablet wild nugde
 • Ekstrafunksjoner under freespinsspill
Ulemper
 • Irriterende musikk
 • Vanskelig å trigge lykkehjulet
 • Treffer sjelden store gevinster
 • Fungerer kun i portrett på mobil

Gratis prøvespilling


Hvor mye kan du vinne?

Denne spillautomaten har en jackpot på 4 millioner kroner, som du får muligheten til å vinne når bonusrunden trigges.

Bonusrunden aktiveres når wild-symbolet er del av en gevinst.

Du skal så spinne et lykkehjul som avgjør hvilken gevinst du får. Dersom hjulet treffer feltet merket «jackpot» to ganger etter hverandre, stikker du av med toppremien.

Vår vurdering av spillets lønnsomhet: 4


Spillets gang

Dr Fortuno utspiller seg i et omreisende sirkus hvor svart magi, spådommer og mystikk står i sentrum. Her vil du møte noen underlige karakterer, inkludert Dr Fortuno, en luguber type som garantert skjuler noen kortriks i ermet.

Yggdrasil har for øvrig også et blackjackspill kalt Dr Fortuno Blackjack, hvor denne såkalte doktoren opptrer som dealer.

Automaten spilles på det velkjente oppsettet med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer.

Spillet består av 7 betalende symboler, hvor de fire med minst verdi består av fire giftflasker i forskjellige farger.

De tre symbolene med høyere verdi er tre typer kalt «Water Witch» «Fire Head» og «Night Twins» Du må matche tre eller flere symboler på en av de 20 gevinstlinjene for å utløse en premie i dette spillet.

Wild-symbolet er representert av Dr Fortuno.

Både wild-symbolet og de tre høytbetalende symbolene strekker seg over tre rader, slik at de kan dekke et helt hjul. Tvillingene er symbolet med høyest verdi. Tabellen under viser en oversikt over hvor mange mynter du får for hver symbolkombinasjon.

Dr Fortuno paylines
Symbol3 på en gevinstlinje4 på en gevinstlinje5 på en gevinstlinje
Lilla flaske62060
Grønn flaske62060
Blå flaske1040100
Rød flaske1040100
Water Witch3080200
Fire Head50100250
Night Twins80120500


Gratisspinnrunden

Yggdrasil kaller scatter-symbolet et bonussymbol, men det er har samme funksjon som en scatter i andre spillautomater.

Dette symbolet er representert av en flosshatt, og når du får 3 av dette symbolet på hjulene dine, vil du få 3 gratisspinn.

Når gratisspinnrunden trigges, vil du få tildelt en eller flere funksjoner som vil være aktive under gratispinnrunden. 3, 4 og 5 flosshatter, vil henholdsvis gi 1, 2 og 3 funksjoner.

Funksjonene du kan få er:

 • 5 eller 10 ekstra gratisspinn
 • Flere wild-symboler under gratisspinnrunden
 • Alle symbolene med lav verdi blir fjernet
 • Doble gevinster
 • Et høytbetalende symbol blir et wild-symbol
 • Alle gevinstlinjene betaler ut begge veier (og ikke bare fra venstre til høyre)
Dr Fortuno gratisspinn

Wild-funksjonen

Dr Fortuno, spillets hovedperson, opptrer som wild-symbolet.

Dette symbolet fungerer som erstatter for alle symbolene utenom bonussymbolet. Han strekker seg over tre symbol-posisjoner.

Wild-symbolet kommer også med en nudge-funksjon som gjør at når Dr Fortuno dukker opp på hjulene, vil denne funksjonen dytte han opp eller ned en posisjon for å dekke hele hjulet når det trengs for å skape en vinnende kombinasjon.

Når wild-symbolet er del av en gevinst, aktiveres spillets bonusrunde «Wheel of Fortuno». Hvor mange spinn du får på dette lykkehjulet avhenger av hvor mange wild som var med i den vinnende kombinasjonen. En wild gir det ett spinn, to wilds gir deg to spinn og så videre.


Wheel of Fortuno

Wheel of Fortuno er navnet på bonusspillet i denne automaten.

Denne trigges når wild-symbolet er del av en vinnende kombinasjon, og hvor mange spinn du får på hjulet avhenger av hvor mange wild-symboler som var del av gevinsten.

Lykkehjulet kan gi deg følgende goder:

 • En myntgevinst mellom 1 – 5 ganger innsatsen
 • 2 til spinn på lykkehjulet
 • En multiplikator mellom 2x og 5x som legges til den totale spinn-gevinsten
 • Opplåsing opp jackpot-feltet

Når du først trigger bonushjulet, vil jackpotfeltet være låst. Hvis hjulet stopper på dette feltet, vil det låses opp.

Dette vil si at du nå har sjansen til å vinne jackpoten på de resterende spinnene dine. Gjør du det, stikker du av med toppgevinsten på 4 millioner kroner.

Wheel of dr Fortuno

Vår vurdering av spillets tekniske data: 3


Hvordan er det å spille Dr Fortuno?

Noe av det første vi gjorde etter å ha åpnet Dr Fortuno var å skru av musikken. De mystiske og dystre tonene passer godt til temaet, men musikken er såpass gjentakende at en blir lei etter få sekunder.

Hva selve spillet angår, er gameplayet ganske underholdende, og vi klarte å trigge gratisspinnrunden to ganger på relativt kort tid under testingen. Og, som alltid når det gjelder Yggdrasil-spill, var designet og grafikken upåklagelig.


Funksjonene i praksis

dr Fortuno hovedkarakter

Den første gangen vi trigget gratisspinnrunden var under en test der vi spilte med 1000 kr per spinn, og vi vant da bare småbeløper fra gratisspinnene. Senere spilte vi med en innsats på 2 kr per spinn, trigget gratisspinnrunden, og endte etter endt runde opp med 2170 kroner, noe som var ganske bra.

Under testen oppdaget vi som vi mistenkte at det kan ta lang tid mellom hver gang du trigger Wheel of Fortuno. Dette var ikke overraskende med tanke på at dette er veien til toppgevinsten, og det er aldri noen som har sagt at det er enkelt å trigge en jackpot i en spillautomat. Vi klarte likevel å aktivere denne bonusrunden en gang under testen, og endte opp med en myntgevinst som gjorde at innsatsen ble doblet.

En annen ting vi oppdaget, var at det generelt sett kan ta ganske langt tid mellom hver gang du treffer de større gevinstene, noe som gjorde at spillsaldoen bare ble mindre og mindre uten at vi fikk noen igjen.

Hvis dette skjer når du spiller, anbefaler vi å ta en pause og gjøre noe annet, slik at du ikke blir sittende og prøve å vinne igjen det tapte for å så bare ende opp med å tape enda mer.


Dr Fortuno på mobilen

Da vi testet Dr Fortuno på mobilen, opplevde vi at spillet fungerte best i portrettmodus. I landskapsmodus ble ikke spillbrettet tilpasset skjermen ordentlig, slik at vi ikke fikk tilgang til spinn-knappen.

Dr Fortuno er med andre ord ikke optimalisert for landsskapsmodus for alle mobilenheter. Spillet fungerer fint i landskapsmodus om du spiller på nettbrett.

Vår vurdering av lyd, grafikk og generell brukeropplevelse: 2

dr fortuno mobil


Vår mening

Dr Fortuno har nydelig, realistisk grafikk i ekte Yggdrasil-ånd.

Gameplayet er ganske underholdende med wild-stabler som i tillegg til å skape vinnende kombinasjoner trigger spillets lykkehjul, som igjen kan trigge jackpoten.

Vi likte at gratisspinnrunden tildeler en eller flere tilfeldige funksjoner før rundens start, noe som er med på å skape variasjon i spillet.

Det vi syns var kjipest under testingen var at det noen ganger gikk langt tid mellom hver gang en større gevinst eller funksjon inntraff, som gjorde at spillet til tider kunne bli kjedelig.I tillegg var musikken i dette spillet såpass irriterende at det ikke gikk an å ha den på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

gaming-squad.com
Opphavsrett © 2005-2021 gaming-squad.com. Alle rettigheter reservert. Ved å besøke denne siden godtar du at vi bruker informasjonskapsler på din enhet i sammsvar med våre rettningslinjer. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan fjerner dem vil du finne mer informasjon om dette i våre personvernregler.